De boodschappenlijst week 34

Meestal kopen we op ‘t eind van de week, of begin van de week de boodschappen. Mijn vriend en ik gaan meestal naar een winkel en halen dan wat er op het lijstje staat. Daar doen we dan ook de hele week mee. Ik zal vanaf nu bijhouden wat we hebben gehaald.

Voor nu staat op de planning:

Het weekmenu:

maandag: aardappels, groente en vlees
dinsdag: tarly gerecht uit de vriezer.
woensdag: pasta
donderdag: wraps
vrijdag turkse rijst gerecht
zaterdag hartige taart

zondag restanten

En wat we overhouden, zetten we in de vriezer voor een lunch of avond-maaltijd.

Wat moeten we vandaag bijhalen:

(gekocht bij de lidl)

melk    2 l = 1,29
champignons= 1,09
eieren (6 biologisch) =1,49
uien= 0,89
sperziebonen = 0,89
paprika (3 mix) =0,85
druiven = 1,65
kiwi schaal = 3,19
mandarijnen = 1,99
appel rood tas = 3,49
pindakaas met noot= 1,49
groente roerbakmix 400 gram= 1,29
courgette 2 stuks a 0,49 per stuk = 0,98
komkommer 2 stuks a 0,29 per stuk= 0,58
aluminiumfolie= 1,59
gehakt biologisch 2 x 2,25 = 4,50
speklappen= 2,49
kaas gouda jong belegen = 2,69
vla (dubbel vla) = 0,79
yoghurtdrink = 0,89
sinaasappelsap = 1,39
halfvolle yoghurt = 0,79
kalkoenfilet = 1,19
gelderse worst = 0,99

wc papier =3 laags recycle 2,49

Totaal = 40,96 euro deze week.

 Dit wordt een terugkerend item, om te kijken hoe het de komende weken gaat. Meestal rekenen we op 50 euro per week.

Advertisements

2 thoughts on “De boodschappenlijst week 34

    • Bedankt! Vind het ook wel leuk dat dit een terugkerend item wordt. Zo hou ik de uitgaven overzichtelijk en kan men met me mee denken. Ik lees ook graag van andere mensen hoe ze bezig zijn met hun week- of maandmenu’s.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s